Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Integritetspolicy

 

Denna policy beskriver hur AGO webhandel AB, org. nr 556907-5202, hanterar dina personuppgifter. Vi vill med denna Integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning så att du kan känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss.

 

Insamling av personuppgifter

För att du ska kunna köpa våra varor måste vi samla in och behandla vissa personuppgifter.

Vi samlar in information från dig när du beställer produkter via vår webbplats, kontaktar oss via kontaktformulär, eller när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Den insamlade informationen vid beställning av produkter är ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer samt adressuppgifter. Vid val av fakturabetalning även personnummer. Vid anmälan till nyhetsbrev samt vid användande av kontaktformulär sparar vi din e-postadress samt namn om det är angivet.

 

Hur länge sparas personuppgifter

Dina personuppgifter sparas endast så länge som det finns ett behov av att spara dem för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för i enlighet med denna Integritetspolicy. AGO webhandel kan komma att spara uppgifterna längre om det behövs för att följa svensk lagstiftning eller i förekommande fall för att bevaka rättsliga intressen.

 

Användning av personuppgifter

AGO webhandel behandlar dina personuppgifter för att kunna fullgöra våra förpliktelser gentemot dig som kund. Genomförande av köp och besvara frågor kring våra produkter och följa tillämplig lagstiftning, som tex bokföringslagar.

 

Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Som utomstående part räknas inte betrodd tredje part som hjälper oss att driva vår webbplats (hostingleverantör) eller vårt företag (revisor & bokföringsbyrå) samt officiella samarbetspartners som exempelvis betalningsleverantör och affärssystemleverantör.

 

Cookies

Vi använder cookies. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.

 

Avsluta nyhetsbrev

Om du inte längre vill ta emot våra nyhetsbrev hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller via denna länk.

 

Ändring av integritetspolicy

AGO webhandel äger rätt att vid behov ändra och komplettera integritetspolicyn

Produkter
Övrigt