Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Välkommen till vår butik med ekologiskt mode och rättvisemärkta kläder!

Roligt att du har hittat till vår web-shop med ekologiskt mode.

 

Vår målsättning är att vara en web-shop där du kan hitta ekologiskt mode, kläder, skor och accessoarer med bra design och funktion och veta att de är producerade med respekt för vår miljö och för de människor som producerat dem.

 

Det är svårt att värdesätta olika typer av satsningar för att spara på vår miljö. Vi kommer att ta in märken som redan från början förstått vikten av miljöanpassad tillverkning, ekologiskt och rättvisemärkt mode, kläder. Vi anser dock att det är lika viktigt att stödja märken som är i en process att lägga om sin produktion mot mer miljöanpassad tillverkning. Alla seriösa försök att spara vår miljö och respektera arbetskraften är viktigt att stödja.

 

Hoppas att ni tycker om de ekologiska kläder och rättvisemärkta kläder samt accessoarer som vi valt att sälja i shopen. Vi tycker det är fantastiskt roligt att kunna kunna presentera ekologiskt mode som inte tidigare funnits på den svenska marknaden. Vi är också stolta över våra egna T-shirts och Hoods tillverkade av en certifierad rättvisemärkt och ekologisk fabrik i Turkiet. Vi kommer naturligtvis att presentera fler märken med ekologiskt mode framöver som vi tycker passar vårt koncept.

 

Go Organic!

Produkter
Övrigt
Svenska English